IQ’s managementteam

Pierre-Philippe N. Möller:
Managing Director. Pierre-Philippe is een ondernemer en de oprichter van IQ Holding B.V. Pierre-Philippe heeft in 9 landen gewoond en beschikt over een jarenlange professionele ervaring op het gebied van vastgoed en investeringen in Centraal & Oost Europa.

Hans Hiensch RA:
Financial Director. Als registeraccountant is Hans een financieel specialist met 30 jaar aan professionele ervaring. Hij was financieel directeur van een grote bouw- & projectontwikkelingsgroep en directeur van een welbekende internationale accounting & auditing firma. Naast zijn rol als financieel directeur van IQ Holding heeft Hans zich gespecialiseerd in de (her)financiering en structurering van middelgrote en grote vastgoedportfolio’s en bedrijven.

Ing. Marek Ruzic:
Head of Accounting & Tax team. Marek is een accountant en belastingadviseur met een jarenlange ervaring met internationale (investerings)maatschappijen. Marek leidt IQ’s accounting- en fiscale team, met zijn focus op belastingefficiëntie en financiële oplossingen voor onze cliënten.

Dr. Dusan Ruzic:
Head of Legal team. Dusan is een jurist gespecialiseerd in vastgoedzaken. Hij was werkzaam als partner in internationale juridische firma’s en beschikt over 15 jaar ervaring in het vertegenwoordigen van internationale handels- en investeringsmaatschappijen. Dusan doceert ook aan de universiteit van Bratislava (Slowakije) en van Moravië (Tsjechië).

Samen beschikken wij over jarenlange werkervaring en vormen een zeer sterk en efficiënt managementteam. Ons motto voor menselijke bronnen (human resources):
IQ-ers stellen hun talenten ter beschikking aan onze cliënten door middel van toewijding en professionaliteit.


© Copyright 2013 IQ Group, Řehnice 8, Lhotky 294 06, Březno u Mladé Boleslavi, Czech Republic