Over de IQ-groep

IQ Holding BV is in het jaar 2002 in Nederland opgericht, als een initiatief om een vastgoedgroep te creëren welke dienstverlening in Centraal Europa zal aanbieden. In de eerste jaren van haar bestaan was IQ Holding de contractpartij voor cliënten in Tsjechië, Polen en Hongarije. Vandaag is IQ Holding de moedermaatschappij van IQ Real Estate CZ s.r.o. (100%) en van Arcadian-IQ Real Estate Services s.r.o. (50%) en minderheidsaandeelhouder in een maatschappij die bankdiensten in Mongolië verleent.

De oprichter van IQ Holding is Dhr. Pierre-Philippe Möller. Het basisidee achter IQ was het creëren van een vastgoedgroep welke in harmonie met de natuur handelt.
IQ’s missieverklaring:
Om een uitstekende Vastgoedgroep in Europa te zijn die de kwaliteit van het milieu zal verbeteren door een harmonische combinatie van vastgoed, verantwoorde investeringen en natuur.

“Terugkijkend op de relatief jonge geschiedenis van IQ kunnen wij constateren dat wij door onze dienstverlening een solide fundering voor onze zaak hebben gelegd. Via onze dochtermaatschappij IQ Real Estate hebben wij opgericht en besturen wij een Landbouw- en Bosbouw grondfonds. Binnen deze activiteit is het ons gelukt het milieu te ondersteunen door natuurverbeterende projecten te combineren met het creëren van zakelijke waarde, door zowel direct als indirect rendement op de investeringen te behalen. Ook bij onze andere activiteiten in Tsjechië (projectontwikkeling en detailhandelsfonds) is de missie van IQ in haar zaken verankerd. Naast Tsjechië is IQ betrokken bij projecten in Polen (wonen en natuur) en in Hongarije (wonen en gezondheidszorg).

Met deze solide fundering is de IQ organisatie sterk en stabiel en kunnen wij een continue groei verwachten.

Wij verheugen ons erop om zaken met u te doen.”

© Copyright 2018 IQ Group, Šítkova 233/1, Praha 1, Czech Republic


Zásady ochrany osobních údajů             Privacy Policy